Tröttmössan lever

Jag har mer eller mindre glömt att skriva här på ett par dagar, det har liksom inte riktigt funnits något att säga då det inte direkt hänt något.

I fredags var vi hela familjen på öppna förskolan och spelade spel, jag förlorade precis varenda gång, skyller på dåliga lottodragare ;) .

Igår gick vi ner en sväng på stan mitt på dagen för att kolla in barnloppisen (tyvärr inga fynd), köpa present (blev en dublett för födelsedagsbarnet) och köpa lite vin. Vi sammanstrålade med brorsan som skulle vara barnvakt på kvällen. Victor blev förtjust med ens och sen brydde han sig bara om morbror. Stackars Joakim såg helt slut ut redan när vi gick till festen, han hade minst sagt haft fullt upp. Barnen hade visst varit lite sega på att komma i säng sen, de var väl gasnka speedade kan jag tänka mig.

Fester var jätterolig, kul att träffa vänner igen som det var alldeles för länge sen jag träffade. Tyvärr mådde jag lite tjyvens under kvällen och bortåt midnatt var det ohållbart så vi gick hem. Hemma fick jag umgås lite väl mycket med toaletten under natten. Vet inte om det blev lite mycket vin eller om det var något annat eftersom jag kände mig lite risig redan tidigt. Nåja, nu mår jag bra, mest lite trött och sugen på kall cola.

Silvio jobbar någon timme till sen får det nog bli lite cola och bakisgodis ;) .

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,754 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>