Man kan ha sämre dagar

Började i vanlig ordning med sovmorgon, helt klart ett vinnande koncept. Sen gick jag och Lovisa till öppna förskolan och lekte lite. Vi hade bestämt lunchdejt med Silvio så när öppna förskolan stängde mellanlandade vi hemma innan vi for ner till stan. Vi tänkte smaka maten på det nya indiska stället, många har talat gott om stället. Och gott var det. Om Lovisa tyckte det var gott vet jag inte för hon åt bara en tomatklyfta. Bonus för personalen som erbjöd extra ris och gav Lovisa en egen tallrik sallad även om vi inte beställt mat till henne. Lovisa äter ju oftast inte kött och sås så vi tyckte det var bättre att hon fick lite av oss om hon ville ha. Men eftersom hon satte sig på tvären fick hon proviantera på gyllene måsen när vi gick tillbaka till bilen.

Nästa punkt på dagordningen var strandhäng. Hur skönt som helst och det var varmt och skönt även om vi kom dit sent. Lovisa ville bara bada hela tiden och helst på det djupa vattnet. Tyvärr hade hon bara en badring för det fanns inte så mycket annat i affären vi var i innan vi badade, men med den kände hon sig ändå fri och började få lite koll på hur hon kunde röra på sig och förflytta sig i vattnet. Eftersom det fungerade så bra köpte vi nya armpuffar och simdynor till henne på kvällen så kan hon prova ännu mer imorgon.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,312 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>