Finfin torsdag

Vi började med att åka till stranden. Planen var att hänga där större delen av dagen, men Lovisa fick ett ryck av insektsfobi och ville inte under några som helst omständigheter vara utomhus något mer så det blev “bara” 2 sköna förmiddagstimmar innan vi åkte hem.

Hemma igen ringde telefonen och jag fick ett hejdundrande trevligt besked. Jag fick jobbet jag var på intervju för förra veckan. Det är ett deltidsjobb och passar synnerligen bra med studier så nu kanske jag äntligen kan bli klar en gång för alla och bli vuxen på riktigt, det skulle väl sitta fint?!

Imorgon sker hemleverans av pratkvarnen. Det har ju varit väldigt tyst senaste dagarna, Lovisas insektsfobiskrik undantaget så det ska bli skoj att få öronen sönderpladdrade igen. Jag har dessa lugna dagar ägnat mig åt total lättja och massvis av Lovisahäng så jag känner mig mer lugn och harmonisk än på mycket, mycket länge.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,666 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>