Idag är jag trögstartad

Jag har ont i snudd på varenda muskel idag, trött som få är jag också. Det var verkligen rivstart på nya jobbet. Slitigt som tusan var det och svetten rann. Går jag inte ner i vikt nu lär det aldrig hända. Detta kan vara det tyngsta och stressigaste jobbet jag haft, men ändå känns det bra.

Lite småstressigt blev det med hämtning och lämning igår, jag skulle ju börja lite tidigare än vanligt, men hade lämning som vanligt. Och när jag svingar mig upp på cykeln mäker jag att det inte är någon luft i bakdäcket och knappt någon i framdäcket. Så himla typiskt och dumt, men jag var liksom tvungen att cykla lite ändå. Hoppas det inte förstördes allt för mycket. Barnen ville inte alls följa med hem sen, eller ja, Lovisa ville vara kvar, hon hade urkul på kvällsavdelningen. Victor å andra sidan hade somnat ifrån kvällsmaten, inte helt ovanligt, men personalen är ju inte riktigt van vid kvällsvarianten av Victor.

Blärk, känns som att jag håller på att bli förkyld. Kan det vara sämsta timingen?

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,984 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>