Dags för sängen

Käre tid, jag är helt färdig. Allt som kan göra ont gör ont. Jag tror nog jag vänjer mig, men att gå från en relativt inbiten soffpotatis till att köra värsta styrkepasset på jobbet, ja det kan vara nog så jobbigt.

Idag kom min efterlängtade cykelnyckel, men givetvis hade jag köpt fel modell så jag fick göra en ny beställning. Känns lite klantigt, men hoppas att det blev rätt nu. Om inte annat har jag en mystisk nyckel som kan passa till precis vad som helst ;) .

Lovisa hade ritat en jättegullig teckning idag. Det var en bild på mig och så fick man se hur hon och Victor låg i min mage när de var bebisar och fick vat genom naveln. Lite stolt blir jag när det inte bara är kladd utan vettiga saker, ja.. hur vettig just den bilden var kan man ju fundera på.

Nu är jag bra trött, jobbade över en timme och när jag kom hem var det full fart på barnen också. Nu sover de ju gott, men de var lite väl ystra ett tag. Nu ska jag också sova. Får se om vi kommer iväg något till öppna förskolan imorgon.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,986 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>