Ingen latsida så långt ögat når

Jag och barnen har ledig förmiddag idag, men det innebär ju inte att vi bara ligger på soffan och pillar oss i naveln även om det är lite av Lovisas favoritsysselsättning. Nejdå. Vi har handlat. Det är alltid lika spännande att åka till en större affär och handla själv med barnen, jag vet aldrig hur mycket vi får med oss av det vi faktiskt skulle köpa och hur mycket av det vi köper som är diverse mutor (även till mig). Idag var det nog ganska så lyckat. Mutorna blev bara lite muffins (Lovisa) och gravad lax (jag). Vi lyckades dessutom få med oss både kattsand, diskmedel och toapapper vilket var det allra viktigaste.

I eftermiddag ska barnen till dagis några timmar och jag ska till jobbet i några fler timmar. Lika bra att passa på nu innan skolan tar fart på allvar, då hinner jag ju inte jobba riktigt lika mycket.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,838 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>