Nu är den här damen trött

Jag fick inte ett dugg sovmorgon idag. Först ringde Silvios väckarklocka, sen lyckades han fickringa mig. Efter det drog de igång med någon röjsåg utanför och slutligen ringde dagis för att reda ut schemat som aldrig blir rätt. Jag är ju inte direkt känd för att vara morgonpigg och den här sommaren har jag nått nya nivåer gällande sovmorgon så det kändes väldigt motigt att gå ut, särskilt när det låg en gosig liten Victor kvar i min säng.

Jobb blev det idag. Det kändes också motigt, jag var riktigt seg och hade ont på konstiga ställen som typ hälen (misstänker typ hälsporre), sen ett knä och slutligen en armbåge. Kände mig som ungefär 85 år idag. Dessutom jobbade jag över eftersom jag inte hade dagishämtning idag. Lika bra kanske att dra in lite pengar eftersom helgen kommer att ägnas åt pengaslöseri i stors mått. Slöseri och slöseri, jag kom på att jag vill ha typ annat än mysbrallor och håliga linnen i skolan så jag får väl köpa mig några nya kläder. Jag har knappt köpt kläder senaste åren, bara när det varit absolut nödvändigt och nu tror jag faktiskt att det är absolut nödvändigt. Såg dessutom en perfekt handväska på Åhléns som skulle passa perfekt även till skolan. Silvio hävdar att jag inte får köpa hansväskor för jag har så många, men nu är alla vardagsväskor välanvända och utslitna så nu är det nog legitimt med en ny väska. Och skor. Glöm inte skor. Jag behöver skor. Egentligen älskar jag skor, men mina fötter är så dumma på så många sätt så nuförtiden är det mest plågsamt att köpa annat än sneakers, men jag vill ha annat än sneakers.

Nu däremot är det färdigsvamlat. Jag ska byat sanden i katternas låda och sen ska jag sova hårt, djupt och länge ;)

This entry was posted in Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

4 Responses to Nu är den här damen trött

  1. Silvio says:

    Om du skall köpa handväska får jag också köpa roliga saker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,836 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>