Men så bra vi hade det igår

Vi kom ju iväg till Tyrolen för att gå på Klacksparken i parken, som minifestivalen hette. Mycket trevligt må jag säga. Stor eloge för att det var så barnvänligt med allt och vi var långt ifrån de enda som hade med oss barn, men det blir väl lite så nu när festivalgenerationen har blivit vuxna. Vi smålyssnade lite på de olika artisterna, de flesta var ju okända för oss, men det kan ju vara trevligt ändå. Det åts popcorn och varmkorv, Silvio köpte en tunika och regnskurarna löste av varandra. Men strunt samma, vi hade det bra ändå.

Huvudanledningen till att vi åkte dit var ju för att se Timbuktu och det var också det sista vi såg innan vi leta upp vår bil i beckmörkret och åkte hem medan festivalen fortsatte inpå småtimmarna. Timbuktu var precis så bra man kan förvänta sig och det var svängigt och fullt med energi. Lovisa röjde loss till tusen och dansade som en tok genom några låtar innan hon blev alldeles jättetrött så vi satte oss lite vid sidan av. Helt klart lyckat. Det blir ju inte att vi åker på så värst många musikarrangemang då jag och Silvio i övrigt har så olika musiksmak som man bara kan ha, men det finns ett fåtal undantag.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Men så bra vi hade det igår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,803 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>