Fullt ös

Jag har nog inte riktigt kommit ur sommarlunken med sovmorgon och allt. Nu är det mer fullt upp hela dagarna och jag vet knappt hur jag ska hinna med allt. Men, men, samtidigt är det ju roligt att ha något att göra och hålla igång.

Imorgon är det dags att åka till Värnamo för kursstart i ja, en av kurserna, organisation something something. Efter det åker jag till metropolen Floby för att sova över hos Silvios föräldrar då onsdagen ska tillbringas i Sköve av alla ställen för introduktionsdag. Då träffas alla som läser programmet på alla olika platser så det blir nog ett stort gäng. Utbildningen jag kommer läsa är ju egentligen i Skövde, men man kan läsa den på en massa andra ställen också så för min del passar det ju bra med Värnamo.

Det slog mig nu att jag typ nu, ikväll måste förbereda med packning och sånt för det lär jag ju inte hinna imorgon innan jag åker. Det var det där med att planera alltså… ;)

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,747 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>