Hemma igen

Skönt att  vara hemma, men jag känner mig ändå lite stressad för jag har massvis att göra nu med skolarbete som blivit lite lidande när jag har ägnat mig åt att bilda bilköer på alla vägar jag kört.

Idag har jag varit i Skövde, det var väl inte jättegivande. Alla lärarna vi ska ha presenterade sig och berättade lite om sina kurser. Efter lunch var det information från biblioteket, studentkåren och liknande. Men, men. Nu har jag varit där och jag har upplevt Skövde. Dessutom fick jag en natts riktigt skön ostörd sömn.

På hemvägen svängde jag förbi IKEA då jag behöver en klädstång tills på lördag och inte hittat någon billig innan. Jag köpte även ett uppläggningsfat då jag lyckats ha sönder de vi hade samt lite underlakan och sånt. Snabbt gick det, snudd på kortaste IKEAbesöket hittils.

Hemma igen fick jag träffa två snorungar (bokstavligt talat), pigga är de också trots långa dagar på dagis.

Jag har varit lite effektiv och kollat upp kostnader för pendlingskort och kom fram till att det nog blir billigare i längden att åka tåg, sen är ju den stora fördelen att jag har extratid att plugga på. Bara bra alltså. Jag ska till skolan både imorgon och på fredag så det är ett himla farande. Jobba ska jag också hinna med båda dagarna. Sen får jag nog slå av lite på jobbtakten, eller ha mindre skolfarande ;) . Tror dock att det var mest intensivt den här veckan.

This entry was posted in Shopping, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,864 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>