Nu tar vi helg

Men bara lite för det finns ett grupparbete att jobba med i helgen som inte bjuder på så värst mycket ledighet. Men om en stund ska jag mysa ner mig i sängen med en bra bok även om jag lär somna snabbt. Förkyld som attan är jag och rösten är mer eller mindre tappad.

Idag var jag i skolan på förmiddagen för att titta på en föreläsning. Var det inte en distansutbildning jag sökte? Nåja, i väntan på hemfärd var jag ute och åt lunch med några klasskamrater, alltid trevligt. Klassen är så himla, himla bra. Visst, jag är ganska mycket äldre än alla andra, men det gör inte ås mycket.

Hemma hann jag inte vara så värst länge innan jag skulle till jobbet. Usch så segt det var att jobba idag. Dels var jag trött efter att ha varit uppe tidigt och dels kändes förkylningen av, men det blir fint sen när lönen kommer. Tyvärr hann jag inte boka in mig på något nästa vecka utan alla pass var fullbokade när jag kunde logga in i bokningssytemet. Lite surt, de vill ju att man helst ska jobba två pass i veckan och jag behöver ju lönen, men, men. Då kanske jag får en del pluggat nästa vecka istället så jag får väl se det positivt.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,683 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>