Segaste dagen

Efter att jag lämnat barnen skulle jag packa ihop mig och åka till Värnamo. Först skulle vi grupparbeta lite och sen var det seminarium i en annan kurs. Det där seminaruet var.. ptja.. inte så bra. Efter det var det en timme kvar tills tåget skulle gå så jag och Madde tog en liten kvällsfika för att fylla på energi igen. Sen upptäckte vi att tåget inte alls skulle gå utan att det blev buss till Alvesta istället. I Alvesta fick jag byta till en vanlig linjebuss och Madde fick vänta ytterligare en bra stund på sitt tåg hem. Summan av det hela var att jag kom hem en timme senare än planerat till två supertrötta barn som ville att jag skulle läsa saga, jag å andra sidan hade ett par nya stolar till köket att hämta upp så jag och Lovisa fixade det först.

Nu ska jag förbereda maten tills imorgon eftersom jag har ganska kort med tid att fixa mat på om nu tåget går som det ska annars får jag väl äta något färdigt, men resten av familjen får ganska snabbt maten klar. Imorgon ska det bli någon slags potatisgratäng med tacokorv i och så sallad till det. Spännande. Nästa vecka fixar vi egen mat och sen väntar en ny vecka med matkasse.

This entry was posted in Matlagning, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,819 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>