Rustade för vinter

Det där med vinter är en himla svår årstid när det kommer till barnkläder. Det finns ju massvis att välja på, jag tänker främst på ytterplagg och det kostar rejält också. Det har ju varit lite blandat vad de haft för något på kropp och fötter. Första vintern hade barnen ett par skor från Kavat som höll dem torra och varma. Eller Victor höll sig inte lika varm, men han är ju inte en vandrande kakelugn heller, vilket Lovisa är.

Men i år har jag försökt hitta sånt som verkligen ska hålla barnen varma och torra. På dagis drar de gärna på galonbrallor utanpå overallen om det är blaskigt och sen in med alla ytterkläder i torkskåpet, något som verkar lite opraktiskt och ofta har ju barnen ändå blivit blöta igenom. Jag tror att jag genom lite facebookgrupper fått ett bättre hum om olika material och vattenpelare. Overallerna blev från Kappahl, deras Kaxs ska vara bra och hålla torrt. Vantar köpte jag Småfolks, de ska också hålla tätt. Vinterkängor köpte jag Viking, de ska också hålla för allt. Tyvärr blev det ju bara kängor till Lovisa idag, men ska kika på stan i veckan. Det känns mastigt med vinterskor som kostar 800 kr med rabatt för ett barn, men nu när de är så stora så röjer de ju verkligen runt när de är ute så de måste klara sig. Jag hoppas att alla köp visar sig vara till belåtenhet i vinter för jag känner mig halvt ruinerad, dock har jag ju lärt mig från tidigare vintrar att billigare saker i regel inte funkar.

This entry was posted in Shopping. Bookmark the permalink.

10 Responses to Rustade för vinter

  1. Pingback: νυφικα

  2. Pingback: Twin Peak Profits Scam

  3. Pingback: Auto Traffic Conspiracy Review

  4. Pingback: real estate in istanbul

  5. Pingback: hidradenitis suppurativa cure

  6. Pingback: http://www.free-credit-report.net

  7. Pingback: seo spain

  8. Pingback: ppc spain

  9. Pingback: Blinder HP-905 Compact Laser Jammer

  10. Pingback: hosting, website hosting, servers, website design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,728 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>