Pluggsöndag

Det blir några timmar på campusbiblioteket idag, förkovring i det trevliga ämnet ‘Benchmarking’. Men det ska nog gå bra, jag har ju koll på vad jag är ute efter så jag ska “bara” ha lite vettig litteratur.

Förresten har min högerarm sagt upp bekantskapen med mig. Det började igår med att jag hade ont i axeln, inget konstigt då jag brukar känna på jobbet att jag överanstränger den lite, men sen fick jag ont i hela armen. Idag är smärtan mer koncentrerad till muskulaturen på utsidan av armen och lite runt axeln. Kanske tur i oturen att det inte blir något jobb för mig i veckan för det här känns ganska usligt. Minsta lilla rörelse med armen gör ont, peppar, peppar så går det att skriva lite stillsamt på datorn.

Och som inte det vore nog blev nattsömnen förstörd av någon dåre. Vid 4 ringde min telefon, eftersom det inte var någon av mina kontakter så sket jag i att svara. Sen ringde det igen.. igen.. igen. Satte telefonen på ljudlöst och hade några missade samtal när jag vaknade i morse. Kollade upp numret det första jag gjorde och det är verkligen ingen jag känner, personen bor inte ens i stan så han fick ett ganska syrligt sms.
I fortsättningen får det bli ljudlöst på nätterna, så himla onödigt att bli väckt.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,747 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>