Slut på helgen

Biblioteket var snabbt avklarat. Jag hittade det jag behövde och insåg att det var så himla lite jag skulle skriva även om det handlade om mycket så jag blev klar ganska snabbt.

Angående människan som ringde i natt, han hade en förklaring. Han hade hittat en plånbok med id och kontokort med mitt namn så han hade försökt få tag i personen. Dessvärre var det ju någon annan med mitt namn, men tanken var god.

Imorgon är det stängt på dagis. Jag hoppas att öppna förskolan har öppet, vi behöver komma iväg lite känner jag. På eftermiddagen kommer Hannah med kidsen, det är efterlängtat hos både stora och små.

Här hemma har vi försökt städa idag, det är verkligen en evighetsprojekt, men lite snyggare ser det ut och lite saker blev utrensade och hamnade i förrådet respektive soprummet. Egentligen är det förrådet som behöver storstädning, det finns så himla mycket där vi kan göra oss av med. Det får väl bli helgprojekt några veckor framöver. Spjälsängar och diverse barnvagnar ska ju avyttras. Sen finns det väl allmänt skräp som kan få en resa till tippen.
Angående vagnarna, om någon som läser är intresserad så finns det en helsnygg Emmaljunga Scooter 2.0. Svart med blå detaljer, köpt förra året. I finfint skick. Sen finns det en Carena Easy (?) sulky. Inte fullt så fint skick, men den funkar bra. Hör av er i så fall.
Spjälsängarna är givetvis också till salu, men de brukar ju inte vara så efterfrågade så det slutar väl med att de skänks om jag inte hittar köpare.

This entry was posted in Övrigt, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

14 Responses to Slut på helgen

  1. Pingback: Twin Peak Profits

  2. Pingback: antibodies

  3. Pingback: nationwide list of nursing job openings

  4. Pingback: typesofnurses.net/lpn-to-rn

  5. Pingback: for sale real estate in istanbul

  6. Pingback: flat in istanbul

  7. Pingback: istanbul property

  8. Pingback: Auto Traffic Conspiracy Scam

  9. Pingback: www.free-credit-report.net

  10. Pingback: online marketing spain

  11. Pingback: Auto Traffic Conspiracy Bonus

  12. Pingback: web design spain

  13. Pingback: mallorca

  14. Pingback: No Credit Check No Fax Payday Loans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,686 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>