Livligaste måndagen?

Jag vaknade med någon slags förhoppning om att öppna förskolan skulle vara öppen. Så det blev dusch, påklädning och allt det där. Men icke! Det var stängt där också. Lite typiskt, men nu fick jag ju mer tid på mig att städa om vardagsrummet flera gånger ;) .

Efter lunch anlände Hannah med kids. Det var fullt ös från början till slut. Idag lekte de väldigt bra tillsammans. Lite tårar ett par gången, men de lekte tillsammans och var överens större delen av tiden. Roligt var det, men minst sagt härjigt.

Imorgon ska vi grupparbeta klart med den nuvarande uppgiften och sen ska jag jobba. Varför jag ska jobba undrar jag nästan själv med tanke på min hemska hosta och min onda axel (som dock blivit bättre, axeln alltså), men det är enda dagen jag har möjlighet att jobba den här veckan och en femhundring är ganska mycket pengar tycker jag.

Ja, vad sjutton är det jag läser nu egentligen? Att jag läser butikschefsprogrammet har väl framgått? Just nu läser jag en kurs i organisation och ledarskap parallellt med en kurs i marknadsföring. Båda kursen är intressanta på sina olika sätt. För tio år sedan tyckte jag att ekonomi och allt runt det var dödens trist och nu har jag kommit till en punkt då det faktiskt är intressant. Jag tror dock att nästa kurs i bokföring kommer vara lika dödens trist som det var för tio år sedan, men det är väl bara bita ihop och fixa den helt enkelt. Den kursen börjar i typ november tillsammans med juridik.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,736 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>