Braig tisdag

Efter lämning av barn på dagis styrde jag bilen mot stationen för att hämta upp Madde innan vi åkte vidare hem till Nikolas för att grupparbeta lite. Det gick hur bra som helst och vi blev lite förvånade över att vi var klara och undrade om vi glömt något, men förhoppningsvis har vi fått med allt. Skönt! Nikolas och Amanda for iväg och köpte lunch så mätt och go var jag också när jag sen skulle till jobbet.

På jobbet kändes det som att chefen var tankeläsare, jag var uppsatt på att köra truck hela passet, något som passade mig ypperligt med tanke på hur min axel mådde i helgen.

Efter jobbet spelade jag lite WoW eftersom det kommit en ny expansion nu och jag ville se lite av den, det blev en väldigt kort stund för innan dess var jag i full färd med att betala alla räkningar, traderaköp, kursböcker. Ja, pengar tycks ha en förmåga att försvinna snabbt.

I helgen ska vi åka till Silvios föräldrar. Det blir även en tur till Göteborg på lördagen. Vi har planer på att besöka Universeum, i våras lovade vi Victor att han skulle få titta på hajar. Jag och Silvio vill få chansen att se dinosaurierna som är där nu, de finns bara kvar till sista september så det är verkligen på tiden. Bokmässan pågår också för fullt, men den får vi skippa i år, vi kan nog inte klämma in hur mycket som helst. Obligatoriskt besök på science fictionbokhandeln blir det såklart!

Nu däremot ska det sovas! Godnatt!

This entry was posted in Resor, Shopping, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,686 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>