Här går det undan

Veckorna går om möjligt ännu snabbare nu när det är så mycket att göra. Jag hinner knappt med i svängarna. Idag har det varit skoldag, lite grupparbete, seminarie och sådär. Det kanske inte blir så effektivt plugg de där timmarna i skolan alla gånger, men visst sjutton måste man socialisera lite också.

När vi åkte hem konstaterade jag och Madde att det skulle bli en lung kväll till jag kom på att kul, frys och skafferi är väldigt tomma här hemma. Sen sa jag lite på skoj att vi åker nog till Mc Donalds och äter idag. Direkt efter det plockade jag upp mobilen där Silvio frågade om jag inte kunde köpa med mig lite mat från “donken” på hemvägen. Jovisst kunde jag det, och när det var uppätet åkte vi till Citygross för att handla riktig mat. Inspirerad av förra veckans matkassa inhandlades massvis med goda grönsaker att ha i kommande måltider, så mycket godare än att bara göra pasta/ris/potatis med kött och sås.

Imorgon väntar plugg på förmiddagen och sedan blir det skolan och föreläsning på eftermiddagen.

Nu däremot.. lite WoW till innan sängdags :)

This entry was posted in Matlagning, Shopping, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,677 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>