Ännu en bra dag till ända

Barnen lämnades, jag lullade runt här hemma och försökte organisera mig och mitt pluggande, förbereda mig på att åka till Värnamo och sådär. Men tji fick jag, läraren ställde in föreläsningen så jag kunde stanna hemma. Istället spelade han in föreläsningen han höll för några andra klasser. Mycket bra! Om jag skulle åka till Värnamo skulle jag behöva vara iväg 6½ timme, föreläsningen var på 50 minuter. Okje, jag kanske skulle hunnit hem med ett tidigare tåg då, men ändå. Många timmar till spillo. Nu hann jag isället med en ypperlig lunchdate med Silvio och sen titta på föreläsningar hela eftermiddagen. Så nu är jag ikapp på föreläsningsfronten, det känns skönt. Nu ska bara läsningen komma ikapp också.

Eftersom jag ändå var hemma fick jag den stora äran att hämta barnen på dagis, det var visst poppis. Hemma fick barnen leka med modellera och sina nya målarböcker, mycket bra sysselsättning medan vi ordnade med kvällsmaten.

Imorgon ska jag till sjukhuset med Lovisa på förmiddagen. För ett par år sedan misstänkte vi någon slags förkylningsastma. Detta får hon gå på årlig kontroll för. Det fina i kråksången är att den där astman kommer när det är smällkall vinter och riktigt torr luft i kombination med förkylning. I september är luften något helt annat och vi får bara höra att allt är fint. Nu har det ju visserligen varit fint senaste vintern vad jag minns så hon kanske har vuxit ifrån det. Nåja, några timmars plugg blir det ju på eftermiddagen innan jag hämtar barn, karl och kör till Floby. Tänkte prova att köra rätt väg den här gången. Och ta med fälgkors.. ;)

This entry was posted in Matlagning, Resor, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,730 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>