Trevlig helg!

Klockan 7 kom Lovisa in till mig och petade på mig tills jag vaknade bara för att säga: “Mamma, vet du vad? Igår snöade det.”. Ja, jo, det gjorde det, men klockan är 7 på morgonen och jag vill sova, tänkte jag i mitt stilla sinne. Tji fick jag. Men lite vettigt fick jag gjort, som att ordna telefontid åt Silvio på VC. Han har typ halsfluss, fast proverna visade inte något, men han har feber och är svullen i halsen och har jätteont så han fick antibiotika och vi får väl hoppas att det hjälper.

Jag och Victor tog en sväng till Grand Samarkand på sen för att kolla efter skor. Det gick precis hur bra som helst och nu håller han sig också varm och torr om fötterna i vinter. Vi hann även med en fika med HK och hennes lilla Sophia. Den lilla tösabiten växer så det knakar, helt otroligt. Sen hittade jag mig skor, dessutom till nedsatt pris så jag behövde inte betala mer än 150 kronor, helt lagom. Vi avslutade med att köpa ett halsband (till mig) och ett nagellack (till Victor och mig) för en bonuscheck innan vi åkte hem igen.

Kvällen har jag tillbringat på jobbet, fick sortera hela passet så nu är jag ganska mör i kroppen. Det kom en rejäl laddning med tunga paket på slutet så då fick jag minsann göra skäl för lönen ;) .

This entry was posted in Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,748 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>