Mitt livs första halsfluss

Ja, jag hann ju bli ganska gammal innan den inträffade. Kanske haft något släng förr i livet, men inte orkat gå till någon läkare, det är ju ett ganska vanligt fenomen i min värld.

Natten var ganska ospännande, jag varierade mellan att frysa så jag hackade tänder och att må så illa att jag trodde jag skulle kräkas. Sen gjorde det ju om möjligt ännu mer ont i halsen. När termometern drog till med siffror långt över det normala kände jag att ett samtal till vårdcentralen kunde vara på sin plats. Och till mitt jobb såklart och sjukskriva mig ett par dagar. Läkarbesöket gick snabbt, en titt i halsen och sen en penicillinkur på det, lätt snabbaste läkarbesöket någonsin. Så nu fick jag samma skojiga tabletter som Silvio redan knaprar sen i fredags. Håller tummarna för att barnen slipper eländet nu bara, det är alltid värst när de blir dåliga.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,744 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>