Nu är det ordning på tanten igen

Vaknade i morse och kände mig markant friskare. Hurra! Har bara lite ont i halsen, men kan äta och dricka någorlunda normalt. Och eftersom det känns så bra kunde jag glatt meddela jobbet att jag kommer som planerat imorgon.

Idag är hela familjen hemma eftersom Silvio är ledig. Vi kommer ha det lite blandat framöver, han ska jobba varannan helg vilket innebär att han som nu jobbar tre dagar, är ledig två för att sedan jobba sju dagar innan han har en vanlig helg. Det ska nog gå bra det också, skönt för barnen att inte få marathonlånga veckor på dagis hela tiden.

Under eftermiddagen gick resten av familjen till öppna förskolan så jag passade på att plugga lite, lika bra att försöka hänga med från början då det kan bli nog så intensivt framöver (när blev jag så vis?). Morgondagen kommer att vara ungefär likadan, jag kommer behöva lite pluggtid och sen ska jag ju jobba. Helgen får jag och kidsen tillbringa bäst vi kan för oss själva.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,836 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>