Det var inte dumt med lite sol idag

Idag har hela familjen varit hemma eftersom Silvio är ledig. Det firade jag med att ta en promenad i solen i min ensamhet. Jag tror jag behöver mer dagsljus, tanken slog mig att jag knappt är ute något och med tanke på hur himla trött jag är just nu så är det ju något som fattas. Den här veckan har jag varit galet trött, det är väl inte helt ovanligt i mörka november, men med allt som är att göra skulle en dos energi vara skönt, nu vill jag helst bara sova.

Nåja, kvällen tillbringades på jobbet, inte så dumt det heller. Vi blev klara tidigt och det var skönt eftersom jag var så himla trött. Imorgon blir det ännu en dag med hela familjen hemma, jag ska försöka få lite pluggat så jag får väl skicka iväg resten av gänget till öppna förskolan.

Jag nämnde på facebook för några veckor sedan att Lovisa sagt att om man äter potatis, köttbullar och pommes blir man tjock och får en bebis i magen. Det var liksom hennes version på hur livet fungerar. Igår när hon körde guidad tur med mig på sin dagisavdelning såg jag att de läser “Ett barn blir till”, den där boken med alla balla foton i och den har vi ju hemma också så den har hon tittat väldigt mycket i och verkar ha ganska bra koll på vad som händer i magen. Hon har också pratat en del om att hon vill ha en bebislillebror för det har ju Elvira, men ja, det är ju inte Lovisa som bestämmer så hon får fortsätta nöja sig med Victor, bättre lillebror går ju inte att få ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,807 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>