Kvällspyssel

Ändrat om lite i designen, det var minst sagt på tiden. Jag var trött på det gamla så nu är det nytt och fräscht. Jag har lite nya funderingar kring innehåll och annat skoj också eftersom det förmodligen är sjukt trist att bara läsa om att jag går i skolan eller sorterar paket på jobbet.

Först och främst måste jag bli bättre på det där med att ta kort. Jag är ju alldeles för dålig på det. Det finns ju egentligen en hel massa skoj att ta kort på. Att jag aldrig figurerar här beror väldigt mycket på att vi bara har små speglar sen vår stora gick i kras. Ny måste köpas så kan jag ta hopplöst larviga bilder på mig själv. Jag tänkte också försöka få in lite mer barnkläder för så länge jag har en barbapapakropp är inte kläder på mig jätteskoj, men barnkläder är ju alltid skoj. Fast jag köper ju kläder till mig själv också nu när jag ska se civiliserad ut i skolan.

Och så läser jag en massa böcker, inte bara kursböcker, som jag hoppas kan bli ett trevligt inslag här på bloggen igen.

Så häng på, här vet man aldrig vad som händer här :) .

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,802 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>