Hej hej

Ännu en dag avklarad. Större delen av dagen tillbringades i skolan med dels räkneövning och dels grupparbete. Jag känner mig försiktigt optimistisk. På torsdag eller fredag får vi resultatet på tentan i organisation och ledarskap, den känner jag mig inte fullt lika optimistisk inför, det skulle väl vara lite för bra om jag lyckades med båda tentorna.

Efter att jag hämtat barnen och fått i dem lite kvällsmat gjorde vi något så oerhört intressant som att städa deras rum. Väldigt välbehövligt då det var lego, kritor och diverse pryttlar strösslade över golven. Inte så roligt att bo och leka i. Victor var hjälpsam och skapade ordning på sitt rum, Lovisa är det värre med, hon lufsar bara fram och tillbaka och pratar om precis allt annat. Jag tror att hon lyckades plocka upp en (EN) (1) sak från sitt golv.

Nu väntar sängen och imorgon blir det aktivt pluggande samt en liten sväng till biblioteket. Jag måste försöka ta en liten promenad om dagen, dels för att pluggdagarna blir alldeles för stillasittande och dels för att få lite dagsljus. På kvällen ska jag jobba så då blir det slitigt för axklar, rygg och höfter istället.

(Nya kameran är på väg så snart… )

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,807 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>