Woho!

Idag på förmiddagen sa en klasskompis att resultatet från organisation och ledarskap fanns att beskåda, men det verkade som om det bara var hon som fått det så det blev en nervös dag med väntan för min del. Eller, några timmar spenderade jag på jobbet och där var det så himla mycket att göra så jag hann inte vara nervös ;) .

När jag kom hem såg jag att fler i klassen skrivit att de kunde se resultatet så med viss bävan loggade jag in och se på sjutton, jag har klarat ännu en tenta. Så himla skönt! Detta var ju dessutom en väldigt viktig kurs då den måste vara avklarad för att man ska få läsa andra kurser längre fram så den går verkligen inte att ha släpande efter. Men vilken lättnad!

Nu kan jag köra fullt fokus på kursen vi håller på med nu. Tenta i juridik har vi redan 20 december och sen kommer tentan i externredovisningen efter nyår. Skönt med lite tid mellan tentorna den här gången. Årets upplaga av julfirande lär inte bli särskilt avancerat heller så jag känner att jag kan lägga en del fokus på studierna.

Min nya kamera ligger på Posten och väntar så jag ska hämta ut den imorgon och sen ska det bli lite finare här igen med bilder och sådär, inläggen blir ju lite roligare då.

This entry was posted in Shopping, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,720 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>