Andra advent

Efter en veckas julmustsörplande kom även jag in i lite julstämning. Förra helgen fick ju barnen sina adventsstjärnor uppsatta, idag fick även jag min uppsatt, några stakar, gardiner och sist de fina tomtarna från svärmor.

Idag blev även kameran inlämnad för lagning, jag hoppas att det går ganska så snabbt att få tillbaka den, så tyvärr blir det lite fattigt med bilder igen ett tag framöver.

Imorgon väntar ny vecka, jag tänker slå på stort och åka till skolan både på måndag och tisdag, känns nästan overkligt, har ju missat en del efter VAB och hundvalp, men nu passar det. Vi ska passa på att grupparbeta lite imorgon när vi ändå ses, det fungerar bra att göra det över nätet också, men ibland kan det vara skönt att ses också. På tisdagen är det handledning för övningsuppgiften i externekonomi. Jag tänkte försöka göra färdigt det sista imorgon så jag verkligen kan få hjälp med rätt saker om jag skulle köra fast.

Snart väntar sängen och en god bok, bästa avslutningen på dagen.

This entry was posted in Inredning, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,823 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>