Back in school

Efter att mest har hängt hemma och försökt klara mig på egen hand tillbringade jag några timmar i skolan idag. Tyvärr blev jag inte färdig med det jag hoppats på, allt drog ut ganska rejält på tiden och jag kunde inte stanna hela tiden heller. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag klarar resten hemma på egen hand, och kanske med en del hjälp från klasskompisarna :) .

Torsdag nästa vecka är det dags för juridktenta och än så länge har jag pluggat ungefär inte alls för det är lite småflummigt och jag vet inte riktigt vad jag ska plugga på, men det får väl ge sig under veckan. Orkar inte att inte klara tentan, nu är det bara godkänt som gäller. Jag har genom året tragglat med allt för många omtentor och det är sjukt trist.

Nu väntar lite matlagning och sen kvällsro, hur mycket ro det nu blir med två barn som råkar i luven på varandra mest hela tiden.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,823 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>