Och onsdagen gick också snabbt

Känns inte som att jag hinner något alls. Idag kunde jag inte ens skylla på barnen när vi var sena till dagis utan det var faktiskt Caspers fel. Han fick följa med på morgonen och då träffade vi annat folk med hundar så det blev en del stopp med ganska långa pratstunder på vägen. Samtidigt är det ju himla skönt att man inte alltid måste ha bråttom utan att man kan ta sig den där tiden. Det är visst socialt att ha hund ;) .

En del av dagen tillbringade jag på stan för att samla information till ett arbete vi håller på med i juridiken. Haken var att jag skulle behöva småspana på en handlande minderårig, men det var bara en massa gamlingar på stan så jag gick bet på det. Kan inte dagens ungdomar någon om att skola för att shoppa istället? ;)

På eftermiddagen bjöd Victors avdelning på fika så jag gick dit lite tidigare eftersom fikastunden egentligen slutade den tiden jag skulle hämtat. Vi har missat så många fikor för att det har krockat med jobb och annat så nu när jag hade okej med tid så kändes det självklart att vi skulle vara med.

Imorgon är det egentligen ledig dag för man och barn, men tidigt, tidigt ska vi stiga upp och gå till dagis för Lovisas avdelning har lussefirande 7:30. Förra året var det fika och lite sånger, Lovisa var pepparkakslucia. I år ska de tåga och Lovisa vill vara lucia, jag förmodar att det blir några lucior i det där tåget ;) . Så nu innan jag lägger mig får jag stryka linnet och kanske förbereda med att bre lite mackor.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,823 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>