Från lussefirande till kvällsjobb och allt där emellan

Idag var det egentligen ledig dag, men eftersom det skulle vara lussefirande på Lovisas avdelning så steg vi upp supertidigt och gick dit. De skulle gå i tåg och hade övat in en del sånger. Det var ett rejält gäng lucior, tomtar och ett par pepparkaksgubbar som gick i tåget. Lovisa spanade en stund efter oss andra och när hon väl sett oss efter sissådär tre låtar började hon också sjunga lite. Alla barnen var så himla fina och duktiga. Efter tågandet fick vi äta medhavd frukost/fika och barnen bjöd på pepparkakor som de bakat. Det är inte klokt vad Lovisa sett fram emot detta och redan klockan fyra hade hon varit uppe och surrat om att hon skulle gå i lussetåg, hon har även varit lite rädd för att tappa rösten. Vi kan väl säga såhär, resten av dagen har hon inte varit fullt så charmig då tröttheten tog över.

Jag har ägnat dagen åt att plugga ikapp juridiken så nu känner jag mig i fas och faktiskt ganska så väl förberedd på tentan. Givetvis ska det nötas in ett och annat tills på torsdag.

Och eftersom bilen skramlar så tog jag mig samman och lagade min cykel. Det var egentligen inte svårare än att skruva om bakdäcket så löste sig de problemen som fanns. Jag passade också på att ta bort barnstolen då jag inte tror att det är aktuellt med fler cykelfärder i den för mina barn.

Efter en kväll på jobbet känner jag mig ganska så mör i kroppen och nu får det allt vara dags att sova. För tillfället läser jag Torka aldrig tårar utan handskar.

This entry was posted in Dagens boktips, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,817 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>