Även fredagen avklarad

Tjipp och hej!

Idag har det inte hänt så värst mycket som går till världshistorien. Jag har tillbringat lite tid på vårdcentralen då jag skulle till göra en astmakontroll för att se om det räcker med den medicinering jag har. Det gick finfint och jag mår fortfarande bra, behöver bara ta medicin när jag ska göra något lite extra ansträngande (som att träna) eller när jag är förkyld.
Mindre roligt var det att väga sig, vågen här hemma har varit sönder i en evighet och jag har väl inte brytt mig så värst. Jag visste ju att det var illa och nu fick jag det bekräftat också. Dags för ett nya tag snart alltså. Precis allt ballade ur under hösten. Kominationen att ha en luftvägsinfektion som höll i sig tre månader (med vidriga hostattacker så fort jag rörde mig) och en sjukt stressig skolperiod gjorde ju att jag rörde mig för lite i förhållande till mängden choklad jag åt.
Nu kan det ju bara gå åt rätt håll igen. Än så länge blir det ju inga långpromenader med Casper, men ni må tro att jag längtar. Med mig vill han helst inte gå alls utan sätter sig på rumpan och ser söt ut tills jag tröttnar, ungefär så. Det går bättre för Silvio, så jag får väl fortsätta träna honom att vilja gå med mig. Liksom alla andra djur vi har och haft så tyr sig även Casper tveklöst till Silvio. Jag kanske borde satsa på guldfisk eller liknande ;) .

Kvällen avrundades med lite jobb. Nu blir det sängen istället. Imorgon kommer fröken Sophia med föräldrar för att prova vrålåket.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,824 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>