Och en torsdag

Silvio jobbade extra idag så jag och kidsen skulle försöka reda oss själva. Det brukar ju bli ganska kaotiskt, jag kan nog vara lite väl hippie mellan varven, men nu är det kväll och alla lever så det har nog gått bra. Jag hade lite planer för dagen, främst att vi skulle ner till stan eftersom jag behövde lämna en bok på biblioteket. Och så hade vi tänkt åka till veterinären och ge Casper en spruta (vaccin alltså).

Lite lagom i min förmiddagsförvirring hörde Hannah av sig då Elvira behövde leka och då mina barn bokstavligt klättrar på väggarn (vem sa att lov var vilosamt och för vem?) tyckte jag att det lät perfekt. Så istället för att lämna lånebok i tid och vaccinera hund så blev det snabbstädning av det mest akuta (typ alla grejer på golvet, argumentet att Casper tuggar på saker på golvet håller inte längre utan möts med likgiltighet).

Så eftermiddagen ägnades åt busande barn och lite fika.

Barnen är fortfarande pigga och överallt, boken får lämnas imorgon och Casper får vaccineras imorgon. Lördagens planer är att hålla tummarna för att bilen inte får körförbud, allt annat är bra.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,751 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>