Ett par dagar senare än alla andra

Senkvällen har ägnats åt att se återträffen av Så mycket bättre, ett program jag uppskattar mycket. Jag tänkte presentera en liten önskelista med artister jag skulle vilja se i någon slags kombination. Redan under de säsonger som varit har en hel från listan varit med såsom årets Miss Li, fjolårets drömkombo Timbuktu och Mikael Wiehe och första säsongen med Petter.

Artister jag skulle vilja se i kommande säsonger utan inbördes ordning är Joakim Thåström, jag menar kom igen, den här låten är utan tvekan sinnessjukt bra. Och tänkt vilket arkiv att leta i med Ebba Grön, Imperiet och ja, allt annat som bara är bra, bra, bra.

Nästa favorit på tur är Jocke Berg. Känns det inte lite som att motivering är totalt och fullständigt överflödig? Va, va, VA?

Och sen då? Det har ju inte röjts ordentligt i programmet, eller? Nej, jag menar. Och ett favoritband är In Flames så därmed är Anders Fridén ett hett tips.

Jag skulle också kunna tänka mig en representant från The Knife, nämligen Karin Dreijer. Fantastiska låtar!

Och ja, jag älskar, älskar Winnerbäck, men jag skulle nog mest vilja ha med honom för att se vad andra kan göra med hans låtar snarare än att jag skulle vilja se honom göra andras låtar.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

One Response to Ett par dagar senare än alla andra

  1. Erika says:

    Å så Tommy Körberg på det :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,304 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>