Lovisas mage och dagens namnsdagsbarn

Jag hoppas att jag inte alldeles skrämde slag på folk i morse när jag skrev att Lovisa kräkts inatt och jag var på väg till dagis med barnen. Nej, jag skulle aldrig, aldrig lämna barnen på dagis om jag misstänkte magsjuka, jag håller dessutom hårt på 48-timmarsregeln. Men inatt kräktes hon igen. En gång. Vi har sett ett mönster och det brukar vara så att dagar hon ätit lite sämre (sämre med mat, mer godsaker) så tenderar hon att kräkas på natten. Hon mår sedan helt bra och är som vanligt igen. Ni som hängt med här ett tag kanske minns att jag skrev om detta för tre år sedan, hon kom ofta in till vår säng och var lite orolig på natten för att sedan kräkas. Just då mådde hon inte så bra i övrigt utan var lite stressad över några saker.
Hursom, hon mår bra och har idag varit sitt vanliga, kanske lite snorigare jag. Ätit har hon också gjort.

Men det går magsjuka på dagis just nu och det är många, både barn och fröknar som är hemma. Vi fortsätter hålla tummarna för att vi får vara friska.

Idag har finfina Victor namnsdag. Det firar vi med en bild från igår, med snormustasch och allt ;) .

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

One Response to Lovisas mage och dagens namnsdagsbarn

  1. Pingback: URL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,854 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>