Merarbete

Ni kanske minns att jag får några veckor skrev om hur barnen tyckte det var roligt att Casper drog i deras kläder. De tycker inte att det är fullt så roligt längre, det blir liksom mindre roligt ju större Casper blir. Ett annat problem är att de gärna vill leka att han ska jaga ifatt dem och givetvis grabbar han tag i kläderna och barnet springer. Så gissa vad? Det finns en ganska rejäl hög med kläder nu som har hål som bör lagas. Det råder ingen brist på sysselsättning i helgen.

Casper har tack och lov blivit bättre och bättre på att lyssna på mig och Silvio så han backar undan snabbare när han gör saker han inte får (som att leka brottning, jaga osv med barnen), men så länge barnen uppmuntrar det och skrattar så är det inte så himla lätt. Jag försöker förklara att man kan inte uppmuntra Casper att göra saker för att sedan klaga när det inte är roligt längre. Det finns bättre sätt att leka på.
Men nu är det lugnare när barnen är mer på dagis igen som tur är.

En del av lagahögen :(

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,863 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>