När Lovisa själv får välja

När katalogen från H&M kom la Lovisa snabbt beslag på den för att leta upp allt hon vill ha. Och ska vi sammanfatta det vill hon ha i princip allt. Men det får hon inte ;) . När jag var ute innan passade jag på att hämta ut ett paket och då fick hon den här tröjan som hon ville ha, den fick hon, färgerna gör en glad och priset gjorde mig ännu gladare, har för mig att det var en 50-lapp.

Hon fick även en massa färgglada strumpor. Jag hade nog inte varit lika snäll för jag fick bara svarta tights ;) .

This entry was posted in Barnkläder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

117,334 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>