God förmiddag

Vi var ungefär lika trötta idag och var lite sena iväg på morgonen, men sova är ju skönt det också ;) .

Jag försöker få lite ordning på den här dagen och det går väl inte överdrivet bra, jag har lite svårt att komma till skott. I denna ena kursen har jag inga böcker än, vilket jag borde ha så jag kan plugga och göra övningsuppgifter, men det ska skaffas snart. Jag avvaktade lite för att först se om jag fick tillgodoräkna mig kursen eller inte. Nåja, det finns ju alltid lite juridik att förkovra sig i. Ännu en kurs jag känner är till stor nytta rent privat, bra saker att kunna helt enkelt.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

112,085 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>