Vätskar upp mig

Idag fick jag be Silvio köpa med sig vätskeersättning på väg hem från jobbet. Jag måste fått något rejält skräp i magen och det har väl varit den största bidragande orsaken till att jag varit dålig sen i fredags. Nu fungerar jag ju ganska okej, men har inte direkt någon matlust eller så, samt att jag förlorar alldeles för mycket vätska trots att jag dricker som en tok. Jag hoppas att det vänder snart så jag blir pigg och stark igen. Tur i oturen är det bara jag som är drabbad. Jobbandet gick bra ändå, det är lite lugnare nu på jobbet och från nästa vecka blir jobbpassen lite kortare också eftersom det kommer vara lite mindre att göra. Trist med mindre pengar, men jag är ju ändå glad att jag har ett jobb att gå till.

This entry was posted in Övrigt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

112,085 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>