Mer jobbdag än pluggdag

Börjar ni ana ett mönster? Som att jag har svårt att komma igång med pluggandet? Jo, så är det, men allt har sin tid. Istället har jag ordnat med lite företagspyssel så att jag kan komma igång så smått så idag har jag hittills ägnat mig åt praktiskt arbete och mer ligger framför mig, men nu tror jag att jag har fått till det viktigaste sen kommer det andra efter hand.

Dagen började inte på bästa sätt då vi försov oss lite, den extra sömnen tycks inte ha varit till någon större nytta för jag är jättetrött. För att pigga upp mig ska jag ut med Casper och få en nypa frisk luft, det hjälper förhoppningsvis. Sen blir det lunch och liknande innan det är dags för det lite mer inkomstbringande jobbet.

Imorgon ska jag dock ägna min tid åt arbetslagar och ekonomistyrning. Livat värre ;) .

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

116,726 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>