Hej på er

Idag har jag gjort något så ovanligt som att vara i skolan, inte för att göra det som var schemalagt utan för att grupparbeta sen fick jag åka hem, Casper kan ju inte vara själv hela dagen. Några timmar klarade han dock galant så nu tror jag att han fixar vardagen utan problem.
Jag passade också på att hämta mina tentor, och sorry, men nu måste jag allt få skryta lite igen. Den juridiktentan jag hade fått VG på hade jag fått full pott på. Inte illa pinkat. Den andra tentan var inte fullt så imponerande, den var nämligen underkänd, men det är inget att hänga läpp över då det var helt väntat och jag var inställd på att ta den på omtentan istället så det kommer bli en del bokföringspluggande närmsta tiden. Eller själva konteringarna är ju inga problem, men bokslut och någon analys är lite småknepiga.

Imorgon får det allt bli lite plugg också innan jobbet. Jag ska även lägga ut bilen på annons. Det är inte ekonomiskt försvarbart att laga den, jag kan få en bil som är hel för samma slant så vi siktar på det vid nästa lönetillfälle. Nu blir det det alltså några veckor utan bil, men det brukar ju inte vålla några större besvär.

This entry was posted in Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

112,085 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>