Lediga mitt i veckan

Ja, det gäller ju dessvärre bara mig och barnen. Eller kanske främst barnen, men eftersom de inte är så bra på att klara sig själva så är jag också ledig. Egentligen heter det att dagis har stängt för någon utbildningsdag. Nåväl, så jag och barnen försöker att inte ha allt för mycket kaos och cirkus. Hittills har det misslyckats på ungefär alla punkter.

Jag fick mig sovmorgon då mina kära barn är proffs på att förse sig själva med frukost. De är inte lika bra på att hålla efter det de plockat fram så vi har varken smör eller pålägg. Nåja, när jag vaknade fick jag också uppleva den fantastiska överraskningen kallad ‘väldigt mycket kiss i mammas säng’. Jag var oskyldig och Victor anser att han inte alls behöver nattblöja för han har ju inte kissat i sin säng. Nä, just det. Men i min och det tycker inte jag är särskilt trevligt.
Sen steg jag upp för att uppleva ostängd dörr till badrummet, det gjorde att min skithund tyckte det var ett bra drag att bajsa där inne, vilket jag inte uppmärksammade utan trampade givetvis i det.
Bra start på dagen var det ja.

Nu har vi försökt oss på konsstycket att äta. Jag tror att det resulterade i att jag blev mätt. Det resulterade även i tre matlådor. Huruvida barnen blev mätta har jag inte en aning om, men det var blandade recensioner på maten.

Nu tänkte jag att vi skulle gå ut, alla (utom jag, jag är trött) behöver röja av sig ordentligt.

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,992 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>