Att ha överlevt dagen

Jodå, efter en dålig start kunde det ju bara bli bättre. Vi gick ut och det brukar ju alltid klassas som bättre. Dels behövde Casper en mer organiserad promenad än bara gå ut och kissa och dels skulle vi möta upp en tjej som köpt en kasse kläder av mig. Affären hann vi också med så vi har frukost här hemma igen.

På kvällen blev det en rejäl tur ut med Casper, så himla skönt och avkopplande. Jag hann i lugn och ro träna honom lite på att inte jaga efter och skälla på cyklar och bilar. I synnerhet  cyklar är ett stort problem då vi möter så många cyklister på våra promenader, men bilar är också ett ofog. Det tar sig, han känns lättlärd och är trygg med mig så det ska nog ge sig.

Imorgon ska ni få se sista godbiten i den här månadens shoppingspree, en finfin tunika jag fyndat second hand. Nu finns det bara ett endaste print kvar jag vill ha av Molos kläder, men det kom i höstas så jag får nog ge mig till tåls innan det kommer ut till vettiga priser på andrahandsmarknaden, än så länge tycks folk hålla hårt i godbitarna och skulle jag ha tur att hitta i butik skulle mitt bankkonto få skrämselhicka för en mindre evighet framöver.

This entry was posted in Barnkläder, Hund, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,992 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>