Nu tar vi kväll

Sjukhusbesöket gick över förväntan. Det resulterade i att Victor inte kommer behöva glasögon som det ser ut nu. Jag var säker på att det blindstyret skulle behöva ett par. Han hade ju inte helt perfekt syn, men skulle han tex ta körkort skulle han inte behöva glasögon. Sen hade han inget brytningsfel heller och det var ju största orsaken till att han inte fick glasögon till skillnad mot Lovisa som har ett brytningsfel, men överlag ser bättre. Det blir ändå återbesök i sommar för att se om det skett någon förändring.

Nu har barnen fått fredagsmys, i deras värld är det att få lite chips eller ostbågar. Jag fredagsmyste med en ruta mörk mintchoklad. Dyrt i points, men jag hade råd idag. Nu när jag är så tung har jag ju en ganska så generös pott med points, hela 37 om dagen så jag har (tyvärr) inte behövt vara superstrikt utan har kunnat välja lite sämre matalternativ. Och sen är det ju en himla tur att frukten är gratis så det kan jag gotta mig ordentligt i.

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,851 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>