Och lite söndag också

Idag vaknade jag snudd på utvilad. Jag fick sova helt själv i sängen hela natten (okej, katterna var säkert där ibland), men så skönt.

Lite mitt på dagen var det dags för ‘jumpastik’ (Victors ord). Det var inte mycket roligare den här gången. Jag hade ju förväntat mig något som var mer som gymnastiken jag gick på som liten, men detta är mest diverse springlekar. Barnen tycker förvisso att det är jätteroligt, men springer runt gör de ju ändå hela tiden så vi får väl se om det blir något besök nästa söndag. Det var inte många från förra veckan som var där idag.

Utöver det fick jag sålt skruttbilen idag. Inte för någon större summa, men det är skönt att ha blivit av med den. Det gick förvånansvärt snabbt när jag väl lagt in en annons. Det prutades ganska friskt, men då någon slags skrotupphandlare var andra alternativet så fick jag nog ungefär vad den var värd med tanke på vad som är att laga på den.

Nu hoppas jag att barnen lugnar ner sig lite sen får det bli natt för deras del. Jag tänkte förbereda en skoluppgift som snart ska vara inlämnad. Och ta itu med det sista på den som  helst skulle varit inne för längesen, men som är sista dag på onsdag. Men det är väl självförvållat att det blir lite småstressigt nu antar jag.

Med mitt pointsräknande går det bara fint. Igår slog jag på stort med lite (läs: mycket) lördagsglass, men jag håller mig inom ramarna. Det ska bli spännande att se på tisdag hur det gått (ja, jag har tjuvkikat och det ser ljust ut, men det är ju tisdag som är ‘på riktigt’).

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,827 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>