I min pluggbubbla

På måndag ska jag skriva tenta, eller omtenta om man ska vara petig. Det känns sådär och jag har ju vetat redan sen innan jag skrev ordinarie tentan att jag skulle göra omtenta. Likt förbaskat har jag dragit mig för att komma igång och plugga fokuserat. En dålig egenskap med mig är att jag inte får fullt fokus och kan sitta i timmar förrän det blir väldigt, väldigt stressigt. Så himla dumt för då blir det ju bara den där trista ytinlärningen som försvinner snabbare än en löning. Sen lovar jag mig själv inför varje ny kursstart att jag ska bättra mig, men det  har ju inte inträffat än trots alla år jag pluggat. Nåväl. Idag har jag ägnat snudd på hela dagen att lära mig så mycket som möjligt om bokslut. Det är förbaskat knepigt. Jag var ju tvungen att ta itu med det eftersom jag även hade en komplettering på inlämningsuppgiften hängandes över mig. Nu fick jag ordning på den och väntar på feedback från läraren. Jag hoppas verkligen, verkligen att jag fick godkänt på allt, jag har bara ett försök kvar och det senast onsdag. Återigen, varför har jag dragit så länge på det?

Utöver tentapluggandet har jag en inlämningsuppgift som ska vara inne på fredag i ekonomistyrning. Jag har inte börjat med den heller, men om jag tror rätt så har jag nog ganska bra koll på ämnet. Ja, alltså inte på ekonomistyrning, men just uppgiften verkar mer rikta in sig på typ processkartläggning och liknande, något som jag ägnat väldigt mycket tid åt innan så förhoppningsvis har jag mitt på det torra.

Det dåliga i det hela, förutom att jag är ute i sista sekunden är att Silvio jobbar i helgen. Sådär finfina pass så han jobbar 12-21 och 11-20. Alltså måste jag vara färdigpluggad innan helgen.

För att ni inte ska dö av pluggtristress ska ni få en liten sneakpeak på dagens post :) .

This entry was posted in Barnkläder, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,314 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>