Visst var det en liten hint om våren idag?

Vilket toppenväder det varit idag, kan bli annat än på bra humör? Det firade jag med att äta sushi på stan, egentligen skulle väl Silvio också varit med, men han är sjuk idag. Som i riktigt sjuk, han var hos doktorn länge och väl och kom hem med en apotekspåse.

Idag har jag fått första paketet med smycken till min shop. Så himla roligt och spännande. Nu väntar jag med spänning på allt annat som ska komma. Idag kom det en liten samling mustascher och det blir man ju alltid glad av såvida man inte ogillar mustascher.

 

 

Hemma har vi också kickat igång projekt ny soffa och sånt. Eller bättre begagnad just nu tills alla småttingar har skärpt till sig. Jag hämtade hem ett soffbord idag som var i rent bedrövligt skick, men som hade precis perfekt storlek så det ska få lite färg. Jag och barnen åkte till färgaffären efter dagis och köpte det vi behövde, det blir ett ganska dyrt bord det där ;) .

This entry was posted in Inredning, Pyssel, Shopping, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

68,208 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>