Kvällen

Den har förflutit ungefär som förväntat. Det hat tvättats, lagats mat, ätits osv. Min hals börjar också kännas risig, inte bra. Vill inte bli sådär sjuk som Silvio. Han har typ halsfluss, men ändå inte, uan någon segdragen halsinfektione som börjar vandra neråt lungorna. Och eftersom han gått med det länge har njurarna protesterat så han kan fått någon liten släng av njursten också. Vi får hoppas att medicinerna gör sitt jobb och att han snabbt tillfrisknar.

Jag tog kort på halsbanden som kom idag. Blir bara inte riktigt klok på hur kedjan är fästade i dem, något gör att de inte hänger som de ska utan liksom tippar över. Får kolla upp det närmare. Det är mer saker på ingång, som jag personligen tycker mer om, jag hoppas att de är så fina som jag förväntar mig.

This entry was posted in Sparkling Things, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

3 Responses to Kvällen

  1. Nina says:

    Ser framemot när du öppnar din sida :)

  2. Nina says:

    då ser jag framemot det extra mycket :) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

68,208 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>