Hej ny vecka!

Idag har jag varit trött bortom alla gränser, jag börjar se ett samband med den här enorma tröttheten som drabbar mig med jämna mellanrum och hur hormonerna spökar runt. Sjukt opraktiskt då jag mest försöker hålla mig vaken, mer än så får jag inte gjort. Knappt… Bra timing med två tentor den här veckan alltså.

Och ska vi ändå prata om kroppsliga besvär tar mina hälar kål på mig just nu, det har bara varit en som krånglat en längre tid, men nu krånglar den andra också så jag måste verkligen köpa mig ett par ordentliga joggingskor, det funkar inte att jag har mina vanliga skor hela tiden, de är alldeles för hårda. Det var nog lördagens efetrmiddagsäventyr som var spiken i kistan.. eller som det känns nu, spiken i hälen. Så när jag känner mig klar imorgon får det nog bli en snabb gympaskosjakt så jag kan gå ut med vovve och sådär.. om jag inte blir insnöad tills dess ;) .

 

This entry was posted in Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,846 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>