Dags för nya tag?

För en vecka sedan surade jag ihop över att ha gått upp i vikt trots att jag hållt mig inom gränserna. Så jag sket i gränserna en vecka, kroppen var sugen på en himla massa och är väl i ärlighetens namn fortfarande. Nåväl, det har ju givetvis gett en liten ökning på vågen, mestadels vätska skulle jag tro/hoppas. Just nu känner jag mig himla omotiverade överlag, detta är snudd på min sämsta årstid, jag lyckas aldrig med något. Pallar inte plugga eller något annat som kräver lite extra av mig. Jag är mest glad att det finns omtentor så jag kan klara mina poäng när jag har mer motivation.

Idag känner jag mig också förkyld igen, halsen känns inget vidare och sådär. Ännu något som håller mig tillbaka. Jag får nog fortsätta vara snäll mot mitt mentala jag och inte ha så många tvång. Det vänder ju snart igen.

 

This entry was posted in Från soffpotatis till superpingla, Skola. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,848 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>