Ännu en tenta skriven

Den här gången i arbetsrätt. Jag hoppas att det gick bra och att jag får godkänt. Kände att jag nog skrev lite för mycket på en fråga, den hade kunnat besvaras betydligt enklare. Nåja, så länge det inte blir helt fel så är det väl bra. Kände mig lite lost på den här kursen, har inte haft någon större koll utan bara hängt med typ, hade bättre koll på förra juridikkursen. Nu väntar några dagars ledighet även om jag tänkte lägga lite tid på mitt eget måndag och tisdag för att strukturera upp en del saker och få ordning på en del som blivit liggande.

Men först får det bli helg, en ganska fullspäckad sådan. Silvio kommer visserligen att jobba, men vi har att göra ändå. Imorgon är det skridskoskola och sen ska Lovisa på kalas. På söndag kommer Hannah och Elvira för att leka. Det blir toppen det!

Nästa vecka börjar nya kurser, då ska vi läsa lite mer marknadsföring och sen blir det något som ska handla om företagsledning i butik. Vi startar upp det hela med en dag i Skövde, inte så värst pepp på det, men det är obligatoriskt så det är väl bara att gilla läget.

This entry was posted in Företagande, Skola, Vardagsliv. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

115,846 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>